Materijali

Bit je u detaljima bez obzira odabiremo li zaposlenike, dobavljače, tehnologije ili materijale. Surađujemo s onima koji s nama dele posvećenost kvaliteti. Na ovaj način možemo proizvesti dobro promišljene i kreativne proizvode. U slučaju da nismo pronašli odgovarajuće dobavljače za delove našeg novog proizvoda, istraživat ćemo i razviti ga sami ili za to pronaći odgovarajućeg vanjskog stručnjaka.

Tapaciranje
Naša misija je kreirati izrazito udobno iskustvo sedenja. Zato koristimo hladnu penu u izradi leđnih jastuka i jastuka za sedenje kako bi naše sofe bile što stabilnije, a njihovi rubovi prikladno zaobljeni, ovisno o modelu. Zahvaljujući svojoj elastičnosti i izdržljivosti, hladna pena povećava udobnost površina za ležanje. Ona ne sadrži štetne hemikalije, već naprotiv, posjeduje antialergijska i higijenska svojstva. Sve naše garniture na razvlačenje sadrže madrace izrađene upravo od hladne pene. Pojedinači jastuci punjeni su usitnjenom pjenom i vatom, dok su jastuci punjeni perjem dostupni na upit kupaca.

Tkanine
Sve garniture u našoj kolekciji dostupne su u više od 190 visokokvalitetnih tkanina i više od 20 vrsta koža. Novitet u ponudi su tkanine od prirodnog porekla kojima se dodatno podržava opuštanje i udobnost. Sve one su visoko otporne na oštećenja, a njihove su boje postojane.

Koža
Anilin je koža vrhunskog kvaliteta i čini vašu sofu mekanom, prirodnom i privlačnom. Površina anilin kože presvučena je voskom kako bi se zaštitila od prljavštine. Ova je vrsta kože prirodan materijal koji „diše“ i upija vlagu i netretirana hemijskim sredstvima, osetljivija je na oštećenja koja joj s vremenom pružaju karakterističnu patinu.

Polu-anilin je mekana, obojena koža na čiju se površinu nanosi tanki sloj pigmenta. Poslednji, prozirni sloj nanosi se radi zaštite od prljanja i izbleđivanja boje. Ova vrsta kože „diše“ i upija vlagu, jednostavnije se održava i ne stari toliko upadljivo kao anilin koža.

Standardna koža je visoko otporna na mrlje i prljavštinu. Na njenu se površinu nanosi nekoliko slojeva boje i voska. Ona nije toliko mekana i gipka kao anilin i polu-anilin koža, ali se lakše čisti.

Drvo

Konstrukcija garnitura temelj je stabilnog komada nameštaja. Iz tog razloga prvenstveno koristimo masivno drvo i šperploče za okvir, a ivericu, lesonit i iveral za ostale delove garnitura. Sav drvni materijal potiče iz obnovljivih izvora unutar Europske unije.

Metal

Metalni delovi izrađeni su od visoko kvalitetnog čelika koji je hromiran ili plastificiran.
Send e-mail